intradevar, nu am citit unde rebuie. M-am interesat de autorizatia de la DSP dar gasesc variante de tarife aplicate foarte diferite. ma puteti ajuta cu un link cu tarifele corecte va rog mult?
as mai avea o intreabare in legatura cu obligatia de a avea autorizatie sanitara.
Din ce am citit, autorizatia sanitara s-ar adresa numai industrei alimentare sau pentru cei care folosesc ingrediente de origine animala, ceea ce eu nu folosesc. aveti idee daca este obligatorie si in cazul meu?
va multumesc foarte mult pentru raspuns. Ar fi ideal daca m-ati putea indrepta undeva unde as putea vedea exact ce pasi ar trebui sa urmaresc. Vreau sa precizez faptul ca societatea o am deja deschisa, nu folosesc ingrediente de origine animala, iar directia a a vinde fara autorizatii este total exclusa. Sunt intr-un mic impas deoarece nu gasesc pe nicaieri persoane calificate in a oferi informatii pertitente pentru a merge pe un parcurs 100% legal. va multumesc inca o data pentru timpul acordat!
Buna ziua,
As vrea sa stiu ce acreditari sau certificari sunt obligatorii pentru a funtiona legal un laborator de produse cosmetice naturale! Va multumesc!