avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Activitate Popeacu2797

Activitate Popeacu2797

Va salut.
Am fost agresat de mai mulți indivizi , în incinta unui bar , printre indivizi numărându-se și patronul barului. Motivul a fost acela că am intrebat cat costa o repriză de biliard si cat mai durează, lucru ce i-a enervat la culme pe cei care jucau. După câteva minute au sărit mai mulți pe mine si pe fratele meu sa ne bată , patronul văzând toata scena ,în loc să aplaneze , a început să ne lovească si el ,aceia fiind prieteni de-ai lui si clienti fideli ai barului.
Mentionez faptul că am fost lovit cu brutalitate cu pumnii , picioarele și un baston tip tomfa.
In urma loviturilor m-am ales cu o fractură de mandibulă, o măsea spartă, câteva cucuie, si alte lovituri.
Am depus plângere penală la poliție, am 4 martori ,însă imaginile video de pe camerele de supraveghere probabil au fost deja șterse de patronul localului care mi-a dat pumnul cel mai puternic care mi-a cauzat si fractura.
Fratele meu și- a scos certificat medico legal si a primit 5 zile de îngriji medicale, iar eu nu am apucat să îmi scot încă deoarece am fost internat la spital întrucât a fost necesară o intervenție pentru a-mi imobilizat mandibula.
Doctorul mi-a spus că o sa am peste 60 de zile de îngrijiri medicale, deoarece 30 stau numai cu mandibula imobilizată iar după urmează recuperare, a spus că e posibil chiar sa am peste 90 de zile.

Cateva sfaturi? Ce e de facut in continuare?
Iar faptul că am fost amenințat cu moartea , în același timp unul din indivizi încercând să îmi dea cu o sticlă(de sticla) in cap..credeti ca poate avea o importanță în această speță?
Mai precizez faptul că dețin si eu o scurtă filmare ,de 3 secunde, care daca este data cu încetinitorul se vede clar cand sunt lovit de mai multe persoane, printre care și patronul.
Stiu numele patronului, si l am trecut si in plângere , iar ulterior in declarație am dat si numele celorlalți agresori, după ce le-am aflat.

Din informațiile obținute am înțeles ca patronul localului este un om cu relații si influență în acea zonă și ca e posibil sa faca niste "manevre".
Ce imi recomandați sa fac in continuare încât cei care m-au agresat sa fie trasi la raspundere pentru faptele lor?
Va multumesc!