avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate vdancu

Activitate vdancu

Cum pot sa acționeze în instanță E in gaz.pentru nenumărate abuzuri?
Răspuns la discuția plata daunelor
vdancu a scris:

cioan a scris:

vdancu a scris:

Cunoasteti cumva, situati iin care procese verbale intocmite de agenii de politie au fost anulate de catre instante . Ma refer la spete de genul in care am fost eu implicat? adica pt neacordare de prioritate si patrundere in intersectie la culoarea rosie a semaforului

In ultimii 36 ani nu am intalnit vreo situatie de anulare a procesului verbal intocmit de Politie. Intr-un singur caz a fost anulat procesul verbal al Politiei, dar nu pentru neacordare de prioritate. Aveti sanse foarte mari de rezolvare a problemei. Succes

Fiti amabil, deoarece contravenientul este decis sa conteste in instanta acest proces verbal, motivatia lui fiind aceea ca nu isi permite sa ramana fara permisul de conducere, eu as putea sa intervin pe parcursul acestui proces si sa cer sa ma constitui parte civila si sa solicit daune cauzate de imposibilitatea de a-mi folosii masina.(masina imi era absolut indispensabila deoarece fac zilnic naveta la servici)
Am incercat sa ma inteleg cu el solicitandu-i reparatia masini si returnarea sumei corespunzatoare in momentul in care asigurarea ma va despagubi dar el sugereaza ideea sa-mi cumpere piesele si nu toate, pentru ca fiind om de afaceri n-are vreme sa-mi repare mie masina.
astept sfatul dumneavoastra

cioan a scris:

vdancu a scris:

Cunoasteti cumva, situati iin care procese verbale intocmite de agenii de politie au fost anulate de catre instante . Ma refer la spete de genul in care am fost eu implicat? adica pt neacordare de prioritate si patrundere in intersectie la culoarea rosie a semaforului

In ultimii 36 ani nu am intalnit vreo situatie de anulare a procesului verbal intocmit de Politie. Intr-un singur caz a fost anulat procesul verbal al Politiei, dar nu pentru neacordare de prioritate. Aveti sanse foarte mari de rezolvare a problemei. Succes

Fiti amabil, deoarece contravenientul este decis sa conteste in instanta acest proces verbal, motivatia lui fiind aceea ca nu isi permite sa ramana fara permisul de conducere, eu as putea sa intervin pe parcursul acestui proces si sa cer sa ma constitui parte civila si sa cer daune cauzate de imposibilitatea de a-mi folosii masina.
Am incercat sa mainteleg cu el solicitandu-i reparatia masini si returnarea sumei corespunzatoare in momentul in care asigurarea ma va despagubi
astept sfatul dumneavoastra

Am facut cererea insa soc de asigurari invoca intentia asiguratului lor de a contesta PV. Nu am primit insa un raspuns scris. Cam cat timp dureaza sa primesc acest raspuns pentru ca eu sa ma pot adresa apoi Comisiei de Supraveghere.
Discuție plata daunelor
am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu pagube materiale-am intrat in intersectie pe culoarea verde a semaforului si am fost izbit in partea stanga a masinii de un autovehicul care a intrat in intersectie pe culoarea rosie- mentionez ca in acel moment era verde la semaforul aditional pentru cei care virau la dreapta insa el a mers inainte intrand astfel in coliziune cu mine care viram stanga. i s-a suspendat permisul insa avand nevoie de el, doreste sa conteste PV in instanta. In acest timp firma de asigurari nu imi plateste reparatiile evaluate la aprox 50000000 lei vechi- masina mea pentru care platesc rate, neputand fi folosita. ce pot face eu ca si pagubit in aceasta situatie