avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate Tamydo

Activitate Tamydo

Dar daca persoana respectivă dorește să-și schimbe domiciliul și vrea să aibă domiciliul în România, avind și proprietate( casă)? Menționez că are dublă cetățenie.

Justitiarul711 a scris:

Daca sunteti CRDS actul dvs. de identitate este pasaportul CRDS. Nu puteti beneficia de alt act de identitate ci doar de pasaport CRDS si de CIP CRDS. Atat.

Bună ziua. In cazul unui cetățean român cu domiciliul in străinătate și care are reședință in România, se poate solicita care de identitate permanentă, după ce a obținut cartea de identitate provizorie? Dacă da, care ar fi demersurile? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Buna ziua. Deși cu aprox o lună am intrat pe site-ul ghișeul.ro sa-mi verific situația datoriilor către stat, si nu aveam de plată nici o amendă, acum m-am trezit cu o înștiințare si cu reactualizarea site-ului ghișeul.ro, unde apare ca am de plată o amendă conf unui proces verbal din ianuarie 2018! Deci, cam un an jumătate in urma. Eu stiu ca am plătit in iunie 2018 aceeași sumă *(200) online, tot pe ghiseul.ro, dar la detalii nu-mi apare nr proces verbal sau altceva după ce as putea identifica plata. Ce ma sfătuiți să fac? Trebuie plătită ( chiar dacă nu mai găsesc plata respectiva) , după 20 luni???