La mătușă nu mă pot muta , locuieștebla bloc și are 3 copii , nu aș dorii să fiu povară acolo , iar bunica nu m-ar putea primii , părinții mei nu mai țin legătura cu ea din pricina unei împărțiri de pământ. Deșii dacă m-ar cere părinții lui , cum m-ar putea obține? E nevoie de un proces sau ceva anume?
Înțeleg că , cu mutatul singuri ar fi foarte greu ,certuri din pricina banilor nu ar avea de ce să fie , de plătit ar fi doar chiria iar la preț ne-am putea înțelege , de mâncare nu ar fi nicio problemă , pot gătii , iar restul lucrurilor care ne-ar mai trebuii s-ar încadra în buget , dacă chiar ar fi nevoie de un ban în plus am avea ajutor. Dar în legătură cu probele o să fac tot ce pot și o să sun la Dgaspc.
gi-jane2 a scris:
la matusa ta sau la bunici daca sunt aproape, nu te poti muta ?
locuiește cu părinții lui însă are un serviciu și dorește să se mute singur. De întreținut ne-am putea întreține singuri. El are un loc de muncă iar eu am aplicat deja pentru câteva job-uri și aștept un răspuns.
in realitate ce scrii aici , e destul de greu de realizat.. asta cu mutatul cu chirie si intretinutul singuri, e un vis greu de realizat si cand nu sunt bani pt una si alta, apar frustrari, apar certuri, Si baiatul e f tanar, nu are nici el mare experienta de viata, pana acum l-au intretinut parintii.
Fa-ti probe ca esti abuzata acasa.. suna la tel copilului, mergi la autoritatea tutelara, la dgaspc, cauta ajutor si daca lucrurile nu mai merg nici apoi acasa, te poti muta la parintii baiatului o vreme, acestia te pot cere chiar si in plasament, iar parintii, cat iti continui studiile, pot fi obligati sa te intretina, sa plateasca pensie..