Mama ce zice, ai incercat sa discuti cu ea despre situatia din familie ? Cum de il suporta?
Casa a cui e ?
Esti la liceu?
Prietenul locuieste singur sau cu parintii? Cine v-ar intretine ?
Copiii locuiesc cu parintii lor pana la majorat sau cu unul din ei.
Chiar daca parintii fac plangere la politie, politia nu te poate lua pe sus sa te duca acasa, insa ii pot pune in vedere prietenului sa te trimita acasa. Parintii pot cere si in instanta intoarcerea copilului de la persoane care il tin fara drept.
Parerea mea e ca ii pui in dificultate pe cei la cere te muti, insa daca fiecare e tare pe pozitie, nu are nimeni cum sa te ia cu forta acasa.
Poti sa faci plangere tatalui la protectia copilului, ca idee.
discuta si cu mama, poate divorteaza si scapati de problema.
locuiește cu părinții lui însă are un serviciu și dorește să se mute singur. De întreținut ne-am putea întreține singuri. El are un loc de muncă iar eu am aplicat deja pentru câteva job-uri și aștept un răspuns.
la matusa ta sau la bunici daca sunt aproape, nu te poti muta ?
locuiește cu părinții lui însă are un serviciu și dorește să se mute singur. De întreținut ne-am putea întreține singuri. El are un loc de muncă iar eu am aplicat deja pentru câteva job-uri și aștept un răspuns.
in realitate ce scrii aici , e destul de greu de realizat.. asta cu mutatul cu chirie si intretinutul singuri, e un vis greu de realizat si cand nu sunt bani pt una si alta, apar frustrari, apar certuri, Si baiatul e f tanar, nu are nici el mare experienta de viata, pana acum l-au intretinut parintii.
Fa-ti probe ca esti abuzata acasa.. suna la tel copilului, mergi la autoritatea tutelara, la dgaspc, cauta ajutor si daca lucrurile nu mai merg nici apoi acasa, te poti muta la parintii baiatului o vreme, acestia te pot cere chiar si in plasament, iar parintii, cat iti continui studiile, pot fi obligati sa te intretina, sa plateasca pensie..