In 2018 am cauzat un accident ce sa lăsat cu vătămare corporală, mi sa retinut permisul si mi sa dat o dovada inlocuitoare ce se putea prelungi pe carte 30 de zile . In 2019 luna august am prelungito pentru prima oară.. In luna noiembrie am fost oprit în alt judet neavând dovada prelungita pe aceea luna . Mi s a facut dosar pentru conducere fără permis dar procurorul mi a dat renunțare la urmărirea penală, iar judecătorul a confirmat renunțarea la urmărirea penală fără nici o obligatie din partea mea . Intrebarea mea este : imi pot scoate dovada si sa o prelungesc ?
Eu in urma cu un an (Septembrie 2018) am comis un accident rutier și mi sa întocmit un dosar penal “vătămare corporală din culpa “ și mi sa eliberat o dovada de conducere cu prelungire pana la soluționarea dosarului . Nu mi am prelungi dovada decât in Iulie 2019 . Am fost oprit de echipa rutieră și mi sa întocmit dosar penal pentru “ conducere fără permis “ întrebarea mea care ar fii... Mi se anulează permisul? Fac inchosoare sau amenda penală , având in vedere și faptul ca am comis un accident .? Sunt fapte concurente ?