avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate DenisC2609

Activitate DenisC2609

In 2018 am cauzat un accident ce sa lăsat cu vătămare corporală, mi sa retinut permisul si mi sa dat o dovada inlocuitoare ce se putea prelungi pe carte 30 de zile . In 2019 luna august am prelungito pentru prima oară.. In luna noiembrie am fost oprit în alt judet neavând dovada prelungita pe aceea luna . Mi s a facut dosar pentru conducere fără permis dar procurorul mi a dat renunțare la urmărirea penală, iar judecătorul a confirmat renunțarea la urmărirea penală fără nici o obligatie din partea mea . Intrebarea mea este : imi pot scoate dovada si sa o prelungesc ?
Eu in urma cu un an (Septembrie 2018) am comis un accident rutier și mi sa întocmit un dosar penal “vătămare corporală din culpa “ și mi sa eliberat o dovada de conducere cu prelungire pana la soluționarea dosarului . Nu mi am prelungi dovada decât in Iulie 2019 . Am fost oprit de echipa rutieră și mi sa întocmit dosar penal pentru “ conducere fără permis “ întrebarea mea care ar fii... Mi se anulează permisul? Fac inchosoare sau amenda penală , având in vedere și faptul ca am comis un accident .? Sunt fapte concurente ?