avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis Conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis Conducere

In 2018 am cauzat un accident ce sa lăsat cu vătămare corporală, mi sa retinut permisul si mi sa dat o dovada inlocuitoare ce se putea prelungi pe carte 30 de zile . In 2019 luna august am prelungito pentru prima oară.. In luna noiembrie am fost oprit în alt judet neavând dovada prelungita pe aceea luna . Mi s a facut dosar pentru conducere fără permis dar procurorul mi a dat renunțare la urmărirea penală, iar judecătorul a confirmat renunțarea la urmărirea penală fără nici o obligatie din partea mea . Intrebarea mea este : imi pot scoate dovada si sa o prelungesc ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 13:00, 18 Iunie 2020
Buna ziua,

Mergeti si prelungiti din nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in urma unui accident rutier in luna octombrie (accidentul ... andreea16099 andreea16099 Buna ziua. In urma unui accident rutier in luna Octombrie (accidentul a fost unul usor, insa persoana vatamata a cauzat dureri de cap, am fost la spital si ... (vezi toată discuția)
Fără drept de conducere de 7 luni. ce pot să fac? sbumbuc sbumbuc Acum aproximativ un an am avut un accident. Executând o manevra de dat cu spatele am lovit o doamnă care a trecut prin loc nepermis. Am primit dovada pana la ... (vezi toată discuția)
Refuzu de a mi se elibera dovada de circulatie costel_dorofte2012 costel_dorofte2012 In luna iulie 2012 am fost implicat intr-un accident rutier din vina mea pt ca nu am acordat prioritate, in urma accidentului a rezultat ranirea usoara a ... (vezi toată discuția)