avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Activitate skill

Activitate skill

Evident..dar eu mereu vad partea plina a paharului..chestie de opticaB-)
Ideea este ca nu mai am pe cine evacua:D ..intr-o noapte vecinii i-au vazut plecind...Iar azi urma arestarea lor , ei fiind urmariti de politie (care le cunoaste actualul domiciliu). Noi inca nu am intrat in casa..asteptam si de la executor asa cum ma sfatuiti!
He,he..tocmai d-voastra v-ati simtit??:)) Din contra d-voastra mi-ati dat incredere..deci nu erati cel vizat:) Eu ma refeream la cei care au afirmat ca nu exista indeplinite conditiile pt o ordonata presedintiala.

Mai mult...de azi se pare ca au fost arestati amindoi (sot -sotie)..fara legatura cu apartamenul meu ci pentru inselaciunile facute ..erau escroci de meserie..Asa ca ideea ca platesc cheltuielile de judecata si daune..nu tine#-o

Cel mai tare asta m-a deranjat ca nu am fost crezuta eu..ci li s-a dat credit unor oameni care in orice situatie (chiar daca eu as fi mintii sa zicem)...tot ilegal stateau la mine in casa...asta este esenta;)

Numai bine!
Ca sa pun punct discutiei....Azi la prima ora am aflat solutia din dosarul de evacuare pe calea Ordonantei Presedentiale si aceasta este de admitere a actiunii si de dispunere a avacuarii paratilor chiriasi.

Iaca cum se poate rezolva rapid (cit se poate in Ro de rapid si tinind cont ca a fost si vacanta judecatoreasca)...si pe o cale pe care cei mai multi mi-au spus ca nu am nici o sansa....

Nu am asistat la judecata ..ca deh prin atitudinea mea puteam influenta verdictul :stunned: (nici macar nu ma aflu in tara).

Va multumesc oricum pt informatiile de tot felul

Sa auzim de bine!
Hai sa fim seriosi , cu totii stim ca tot la avocat se merge....Pe atunci ma informam...
Si nu ar pune nimeni tunul daca si tonul unor modeartori sau atitudinea..ar fi un pic mai moderata. Recititi mesajele anterioare..si veti intelegeB-)
Absolut corect! Nimeni nu este obligat sa raspunda...dar daca o face, ar trebui sa fie informat corect(sintem nu pe un forum general ci specializat,nu?), pt a nu induce in eroare pe cei care au cerut sfaturi/ajutor.
De aceea am si revenit, pt a stii si altii care vor fi eventual in situatia mea!
Am revenit asa cum am promis, ma gindesc ca vor mai fi si altii in situatia mea..si vor "scotoci" netul in cautare de raspunsuri..
Ordonanta presedintiala se va judeca pe 26 !
Intre timp am aflat ca scumpiii mei chiriasi sint escroci de meserie(inselaciuni cu terenuri, imprumuturi bancare etc)...au mai fost in arest preventiv, amindoi.....Asa ca dragi avocati...iata pe cine aparati cu atita vehementa...si ma indemnati ...pe mine sa merg eu sa inchiriez o locuinta!:D
AVLIL a scris:

Faptul ca dv. sau alta persoana este schimbatoare cu privire la atitudinea ei, nu conteaza, atitudinea este cea care ar lucra impotriva ei intr-un proces.

M-ai pierdut cu acest mesaj :-/
AVLIL a scris:

Sper, pentru binele dv., sa nu va prezentati la proces, ca vi se schimba atitudinea de la un mesaj la altul, daca faceti similar in instanta... slabe sanse reale...

Sa lasam sfaturile de acest gen, pt situatia in care m-ati cunoaste personal. Parca era si un regulament pe acest forum...si nu combatem persoane..ci idei...parca asa era..Data fiind situatia de fata,profilul meu personal nu conteaza si nu poate influenta decizia judecatoreasca..deci discutam..doar ca sa nu tacem :D Dar poate v-am devenit asa de draga :)), de nu va puteti abtine sa nu-mi scrieti un mesaj...mai stii?;)
J H a scris:

Printre juristi exista o vorba: doi juristi, trei pareri!!!;)

Pe asta nu o stiam!!!!!=D>