Buna ziua, revin pe marginea evenimentului semnalat. Am discutat cu un avocat, am dus masina la expertiza, am facut reclamatie la ADP sect 6 deoarece locul distribuit si pe care il platesc este expus pericolului desprinderii tencuielii de pe bloc, si am ajuns in punctul urmator:
-am facut cu avocatul o somatie de plata catre comitetul executiv de locatarii, reprezentat de d.na presedinta, in care solicit plata daunelor cf devizului in termen de 30 zile, daca nu voi inainta cazul in instanta. Am mers sa ii dau somatia, cu rugamintea sa o inregistreze si sa scrie ca a primit un exemplar, si m.am trezit cu un refuz spunandu.mi sa i.o trimit prin posta cu confirmare de primire(castigand in opinia mea mai mult timp)...refuzand sa o inregistreze...o voi trimite cu confitmare de primire, desi doamna este vecina mea...dar doresc sa stiu daca este just cum a dorit sa se procedeze. Mentionez ca am rugat.o sa imi.scrie ca refuza inregistrarea si nu a vrut...
Este ok din punctul dvs de vedere?
Buna ziua...va multumesc pentru promtitudine...locul.pe care era parcata masina este loc platit pe numele.meu la.ADP...in concluzie...era parcata regulamentar...
Buna ziua, Luni masina mea a fost destul de avariata din cauza unor pietre din structura blocului desprinse din balconul unui vecin (nu stiu de la cine...greu de identificat deoarece blocul are mai multe zone avariate)...Am facut plangere la politie...care mi.a comunicat ca nu prea ma poate ajuta...deoarece constituie parte civila si trebuie sa discut cu administratia blocului...Am discutat cu acestia si mi.au.spus ca nu stiu cum ma poate ajuta...si mai.nou nu imi raspunde la tel...Eu am mare nevoie de masina...am 2 copiii unul la scoala si un bebelus...si efectiv ma.descurc groaznic fara masina...Va multumesc anticipat pt ajutor!