avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Daune auto despagubite de asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Daune auto despagubite de asociatia de proprietari

Buna ziua, Luni masina mea a fost destul de avariata din cauza unor pietre din structura blocului desprinse din balconul unui vecin (nu stiu de la cine...greu de identificat deoarece blocul are mai multe zone avariate)...Am facut plangere la politie...care mi.a comunicat ca nu prea ma poate ajuta...deoarece constituie parte civila si trebuie sa discut cu administratia blocului...Am discutat cu acestia si mi.au.spus ca nu stiu cum ma poate ajuta...si mai.nou nu imi raspunde la tel...Eu am mare nevoie de masina...am 2 copiii unul la scoala si un bebelus...si efectiv ma.descurc groaznic fara masina...Va multumesc anticipat pt ajutor!
Cel mai recent răspuns: MITCRIS , utilizator 12:31, 3 Noiembrie 2019
Buna ziua,
Nu aveti dacat sa cereti daunele pe calea instantei...
Locul in care ati parcat masina este loc de parcare?
Discutati cu un avocat.
Ultima modificare: Joi, 17 Octombrie 2019
Ionut.ion, utilizator
Buna ziua...va multumesc pentru promtitudine...locul.pe care era parcata masina este loc platit pe numele.meu la.ADP...in concluzie...era parcata regulamentar...
Atunci...Discutati cu un avocat care sa trimita catre asociatie, Nu presedinte, o instiintare de chemare in instanta daca in termen de X zile nu va despagubeste. ( Stie avocatul ce are de scris...).
Nu face asta...va adresati instantei, tot asistata de un avocat.
Va multumesc frumos
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante
Vehiculul era parcat in spatiu special amenajat cu destinatia de parcare auto ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. caz: in luna februarie 2023 a căzut o bucată de ... Alexandra Popovici. Alexandra Popovici. Buna ziua. Caz: in luna februarie 2023 a căzut o bucată de tabla de pe un stâlp ornamental al blocului în care locuiesc pe autoturismul personal, fiind ... (vezi toată discuția)
Proces verbal "completat mai tarziu" andrei.m andrei.m Buna ziua, Va deranjez si eu cu o problema pentru care eu inca nu am gasit raspunsuri concrete. Ieri am ajuns acasa pe la ora 4:30 dimineata, am cautat ... (vezi toată discuția)
Parcare de resedinta Roxana Gabriela Roxana Gabriela Buna seara, Mai am nevoie de un sfat: parcarea din fata blocului tocmai a fost impartita si locurile se vor plati. Eu am masina in leasing si se pare ca ... (vezi toată discuția)