avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Daune auto despagubite de asociatia de proprietari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Daune auto despagubite de asociatia de proprietari

Buna ziua, Luni masina mea a fost destul de avariata din cauza unor pietre din structura blocului desprinse din balconul unui vecin (nu stiu de la cine...greu de identificat deoarece blocul are mai multe zone avariate)...Am facut plangere la politie...care mi.a comunicat ca nu prea ma poate ajuta...deoarece constituie parte civila si trebuie sa discut cu administratia blocului...Am discutat cu acestia si mi.au.spus ca nu stiu cum ma poate ajuta...si mai.nou nu imi raspunde la tel...Eu am mare nevoie de masina...am 2 copiii unul la scoala si un bebelus...si efectiv ma.descurc groaznic fara masina...Va multumesc anticipat pt ajutor!
Cel mai recent răspuns: MITCRIS , utilizator 12:31, 3 Noiembrie 2019
Buna ziua, revin pe marginea evenimentului semnalat. Am discutat cu un avocat, am dus masina la expertiza, am facut reclamatie la ADP sect 6 deoarece locul distribuit si pe care il platesc este expus pericolului desprinderii tencuielii de pe bloc, si am ajuns in punctul urmator:
-am facut cu avocatul o somatie de plata catre comitetul executiv de locatarii, reprezentat de d.na presedinta, in care solicit plata daunelor cf devizului in termen de 30 zile, daca nu voi inainta cazul in instanta. Am mers sa ii dau somatia, cu rugamintea sa o inregistreze si sa scrie ca a primit un exemplar, si m.am trezit cu un refuz spunandu.mi sa i.o trimit prin posta cu confirmare de primire(castigand in opinia mea mai mult timp)...refuzand sa o inregistreze...o voi trimite cu confitmare de primire, desi doamna este vecina mea...dar doresc sa stiu daca este just cum a dorit sa se procedeze. Mentionez ca am rugat.o sa imi.scrie ca refuza inregistrarea si nu a vrut...
Este ok din punctul dvs de vedere?

Va multumesc frumos!
Cererea o adresati Asociatiei, nu comitetului.
Comitetul este angajatul asociatiei, asociatia raspunde de partile comune.
Nu este bine cum a procedat dar alta șansă nu aveti.
Scrisoarea sa fie cu confirmare de primire si continut declarat.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. caz: in luna februarie 2023 a căzut o bucată de ... Alexandra Popovici. Alexandra Popovici. Buna ziua. Caz: in luna februarie 2023 a căzut o bucată de tabla de pe un stâlp ornamental al blocului în care locuiesc pe autoturismul personal, fiind ... (vezi toată discuția)
Proces verbal "completat mai tarziu" andrei.m andrei.m Buna ziua, Va deranjez si eu cu o problema pentru care eu inca nu am gasit raspunsuri concrete. Ieri am ajuns acasa pe la ora 4:30 dimineata, am cautat ... (vezi toată discuția)
Parcare de resedinta Roxana Gabriela Roxana Gabriela Buna seara, Mai am nevoie de un sfat: parcarea din fata blocului tocmai a fost impartita si locurile se vor plati. Eu am masina in leasing si se pare ca ... (vezi toată discuția)