avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Activitate Emisim

Activitate Emisim

Buna ziua.

Doresc sa includ in domeniul de activitate al societatii mele (societatea mea nu are ca domeniu de activitate tursim), si un subdomeniu secundar (cod CAEN 7990) prin care sa efectuez servicii de asistenta pentru vizitatori si furnizarea de informatii de calatorie pentru vizitatori in Delta Dunarii. NU execut activitate de ghid ci doar intentionez sa alcatuiesc grupuri pe care le facilitez cazare si le pun in legatura cu ghizi locali pentru a explora Delta Dunarii!

Pentru aceasta am o intrebare: Trebuie sa fiu autorizat cumva? Si daca da, ca ce sa fiu aturoizat? Ce trebuie sa fac pentru aceasta?

Astept un raspuns. Multumesc foarte mult

Buna ziua! Tatal meu a decedat inainte de revolutie si ne.a lasat mostenire 2 ha pamant plus locul de casa pe care tatal vitreg impreuna cu mama au costruit o casa! Din cele doua casnicii au rezultat patru copii: eu si sora mea apoi dupa decesul tatalui nostru, mama s-a casatorit si cu tatal vitreg au mai rezultat inca doi copii! Pe actul de proprietate suntem trei mostenitori: eu, sora mea buna si mama noastra!! Intrebare: poate mama si tatal vitreg sa vanda casa catre fratelui meu vitreg fara acceptul meu si al sorei mele? Daca da, in ce conditii? Va multumesc!
Multumesc foarte mult domnule avocat. Domnul sa va dea binecuvantarea Sa!
Multumesc mult ptr raspuns! Unde trebuie depuse toate acestea? La politie, procuratura in RO sau in strainatate?
Buna ziua. Am un frate vitreg plecat la munca in Spania. De ceva vreme ma ameninta cu moartea si ma denigreaza (pe mine si pe familia mea) pe toate caile pe temeiul unui teren care este de la tatal meu iar el sustine ca are si el dreptul. Am print scrinuri de la telefoanele si mesajele trimise de la el in care ma ameninta si stiu ca el este in stare. As vrea sa imi spuneti care sunt caile legale ca eu sa pot sa ma apar eu si familia? Va multumesc mult pentru un raspuns!