avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriel 34

Activitate Gabriel 34

Răspuns la discuția Pensia alimentara pentru copil
Sa va fac sa înțelegeți : eu îmi doresc sa fiu tata. Mi-am iubit copilul de când sa născut și îl iubesc și acum. Mama lui ma cauta deși are soț acum cu pretextul ca e vorba de copil. Ea a urmărit banii mereu și îl învață pe copil sa facă același lucru. Cum întârzii un pic cu trimiterea pensiei, cum ma suna și ma jignește, ca vrea banii acum. Nu înțelege ca de trimis ii trimit dar sa aștepte. Pe ea nu o interesează ca sunt bolnav și am și eu dreptul de a ma trata, sau ca intervin și la mine diverse necazuri, ea vrea banii și atât. Folosește copilul sa ma caute, sa ma vadă (dacă înțelegeți ce vreau sa spun). Eu nu vreau sa mai am legătură cu acea persoana. Am vorbit și cu ea despre asta și îmi răspunde ca dacă nu vorbesc cu ea înseamnă că nu vreau sa vorbesc nici cu copilul meu. Eu vreau doar sa nu mai plătesc cât plătesc acum pensia, pt ca abia ma descurc, nu mai am salariul care îl aveam când sa stabilit pensia alimentară. Și vreau ca acea femeie sa ma lase în pace și sa își vadă de soț și viata.
Răspuns la discuția Pensia alimentara pentru copil
Copilul meu este învățat cu haine de firma, cadouri scumpe și plimbări. De aceea nici nu îmi mai spune tata mie ci actualului soț a fostei soții. El ii oferă toate astea în schimb eu nu mai fac bani cum făceam o data. La ei iubirea se manifesta în lucruri scumpe. Pe mine copilul meu ma jignește și ma suna doar când e data de a trimite bănuții. Atât iar când îl cauta îmi spune ca nu are timp de mine și ca dacă îl iubesc sa ii cumpăr câte ceva de firma
Răspuns la discuția Pensia alimentara pentru copil
Dar dacă stabilesc cu fosta soție eu sa semnez ca renunț la drepturile copilului și ea sa semneze ca renunță la pensie.... Este posibil sa facem asta la un notar?
Întrebarea mea e următoarea : dacă fosta soție sa recăsătorit mai este obligatoriu sa plătesc pensia alimentara copilului? Dacă nu care ar fi procedura? Menționez ca banii nu ajung la copil ci sunt cheltuiți pe diverse foloase. Actualul soț muncește în Anglia și au împreună alt copil. Ea nu lucrează ci trăiește din ce ii trimit eu și actualul soț. Iar copilul care îl avem împreună are 10 ani și domiciliul la mama.