avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Activitate Ovidiubistrita

Activitate Ovidiubistrita



CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Depuneti contestatie la executare.

Plangerea penala are ca obiect infractiunile reclamate de dvs, nu executarea in sine.

Solicitati anularea actelor de executare, ca fiind nelegale.

Solcitati suspendarea executarii silite, avand in vedere falsul privind identitatea, respectiv infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Succes!

Mulțumesc pt raspuns. Contestația la executare are un termen limită în care poate fi depusă?
Nu am depus contestație. Nici nu am știut că se poate. Polițistul mi-a zis să fac plângere penală și că o să se rezolve.

În speranța că îmi veți răspunde va scriu și eu problema mea. In 2017 fara să știu un coleg de munca cu o copie de a mea de buletin a reușit să facă mai multe credite online la diferite IFN-uri. Eu am aflat doar in 2018 când am vrut sa iau un credit și cei de la banca mi-au spus spre surprinderea mea că sunt băgat ca și datornic la biroul de credit. Am depus plângere penală la politie spunandu-le și cine este autorul. L-au chemat la politie dar între timp a plecat în Germania. Anul acesta am aflat de al doilea credit la alt IFN aceștia punandu-mi direct poprire pe salariu. Am făcut din nou plângere penală la politie dar banii mi i-au luat deja din salariu. Ce as putea sa fac in caz că mă mai trezesc cu alte credite? Și cum pot sa scap de celelalte două? Și aș vrea să știu dacă pot afla undeva dacă mai am sau nu credite făcute în alte părți. Va mulțumesc anticipat.