avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate Sandra17

Activitate Sandra17

Adrian Dimitriu a scris:

Luni fac și reclamația. Atât eu cât și mama mea. Chestia este cum sa fi doar sancționat, fără talon și nr mașina ... Pentru ca ai fost în trafic prins.... Fără acte și radiata mașina.
Îmi poate spune cineva? Acest tip în afara ca a circulat cu autoturismul fără ITP, ASIGURARE ȘI RADIATA DIN CIRCULAȚIE., Acesta a intrat cu mașina(fata) prin porțile mele intenționat.... Distrugând-le!!!! Apoi când a dat cu spatele sa oprit pe drumul public în fata curți mele, într. O fracțiune de secunda a dat cu spatele intenționat lovindu-mi mașina parcata pe podul vecinei unde existau camere de filmat. După a fugit..... La aproximativ 20 de ore de la ce sa întâmplat a fost prins în trafic cu autoturismul.... La adus la secție pentru a declara accidentul. Polițiștii care l. Au prins ia ridicat talonul, ia luat nr. De pe mașină și doar a fost sancționat.
Totuși asa toți putem ieși pe străzile din România fără acte la autoturisme. Doar ca ramai fără mașina și o amendă!? Atât??
Domnul nu ma cautat sa discutam despre pagubele produse. Doar după ce a fost prins în trafic de agenții de politie. Sa respectat legile din România în privința acestui tip?