Buna ziua tuturor. As dori sa particip si eu la petiție. Am achizitionat un credit de la BT (Prima casa) si mi s-a aprobat cu data de 1 oct 2019. Aceleasi discutii cu reprezentanta bancii, dupa 3 ani pot rezilia... Bla bla. Mentionez ca de la BT Cluj (sediul central), am primit conditie sa adaug la cei 5% prevazuti pentru aprobarea creditului, inca 5%, dar reprezentanta bancii a zis ca mai este o conditie impusa de directorul BT din localitatea mea cea de a face acest "depozit" altfel creditul nu se aproba. Conditia impusa de către directorul BT din localitatea mea a fost doar verbala, nu am fost pus sa semnez nimic de genul asta. Iar dupa aprobarea creditului, sotia a trimis mail catre Aegon si contractul a fost reziliat si am primit inapoi prima suma depusă. Reprezentanta bancii ne-a sunat si ne-a amenintat ca ne rezilieaza creditul, dar banii catre vanzator au fost virati. Ma alătur petitiei sir.alecsel@gmail.com. Va doresc tuturor sa se rezolve favorabil.
Bellami14 a scris:
Buna si eu sunt intr-o situatie similara.
Efectiv agentul de la banca nu a explicat clar si precis produsul respectic, iar conditiile generale de taxa a primelor le-am primit doar dupa semnarea contractului nefiind specificate in oferta si contractul pe care l-am semnat.
Cineva a reusit sa isi recupereze bani? care sunt modalitatile? Un avocat bun in materia financiara?
Am deja 3 ani de prime platite.
Multumesc!
Carmen1183 a scris:
Buna! Sunt in aceeași situați. Am contract doar de 2 luni , iar ce este scris in contract este total diferit fata de ce mi s-a spus la banca in momentul încheierii contractului. doresc sa fac parte din reclamanții acestor excroci financiari. Ncarmen1183@yahoo.com este adresa mea de mail. Multumesc!