avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandruBZ

Activitate AlexandruBZ

Buna ziua tuturor. As dori sa particip si eu la petiție. Am achizitionat un credit de la BT (Prima casa) si mi s-a aprobat cu data de 1 oct 2019. Aceleasi discutii cu reprezentanta bancii, dupa 3 ani pot rezilia... Bla bla. Mentionez ca de la BT Cluj (sediul central), am primit conditie sa adaug la cei 5% prevazuti pentru aprobarea creditului, inca 5%, dar reprezentanta bancii a zis ca mai este o conditie impusa de directorul BT din localitatea mea cea de a face acest "depozit" altfel creditul nu se aproba. Conditia impusa de către directorul BT din localitatea mea a fost doar verbala, nu am fost pus sa semnez nimic de genul asta. Iar dupa aprobarea creditului, sotia a trimis mail catre Aegon si contractul a fost reziliat si am primit inapoi prima suma depusă. Reprezentanta bancii ne-a sunat si ne-a amenintat ca ne rezilieaza creditul, dar banii catre vanzator au fost virati. Ma alătur petitiei sir.alecsel@gmail.com. Va doresc tuturor sa se rezolve favorabil.

Bellami14 a scris:

Buna si eu sunt intr-o situatie similara.
Efectiv agentul de la banca nu a explicat clar si precis produsul respectic, iar conditiile generale de taxa a primelor le-am primit doar dupa semnarea contractului nefiind specificate in oferta si contractul pe care l-am semnat.
Cineva a reusit sa isi recupereze bani? care sunt modalitatile? Un avocat bun in materia financiara?
Am deja 3 ani de prime platite.
Multumesc!

Carmen1183 a scris:

Buna! Sunt in aceeași situați. Am contract doar de 2 luni , iar ce este scris in contract este total diferit fata de ce mi s-a spus la banca in momentul încheierii contractului. doresc sa fac parte din reclamanții acestor excroci financiari. Ncarmen1183@yahoo.com este adresa mea de mail. Multumesc!