avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Activitate Popescu andi

Activitate Popescu andi

Răspuns la discuția Parasirea locului accidentului.
Eu vreau sa ma inacriu la scoala de subof. Avram Iancu din oradea , mai pot sa ma inscriu dupa cele intamplate ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu exista un termen stabilit, de principiu, ar trebui sa fie unul rezonabil.

Răspuns la discuția Parasirea locului accidentului.
Cam cat dureaza un astfel de proces ? Aveti idee ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Permisul vi se retine pe toata durata procesului penal.
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii.

Buna ziua, in data de 19.10.2019 , am stationat in fata unui magazin , pret de cateva secunde am stat in masina cautand ceva , dupa care am vrut sa ma dau jos , si am deschis usa( tin sa mentionez ca inainte ma asigurasem sa nu vina nimic si nu venea) in momentul cand am deschis usa am lovit un biciclist care s-a dezechilibrat si a cazut pe carosabil, m-am indreptat repede catre el , l-am ajutat sa se ridice si l-am intrebat daca are nevoie de ingrijiri medicale , daca doreste sa il transport la spital , acesta a refuzat , eu insa am insistat dar degeaba , ne-am strans mana si dansul a plecat, eu am mai ramas pret de cateva minute pe langa masina uitandu-ma dupa dansul sa nunpateasca ceva , poate se dezechilibreaza si cade iar, pe urma am intrat in magazin si am.plecat, a doua zis dansul s-a dus la spital si eu am fost contactat de politie. Mi s-a retinut permisul pentru 30 de zile sk mi s-a deschis dosar penal pentru vatamare si parasirea locului acvidentului, tin sa mentionez ca dansul nu a dat inca declaratie, are 1 zi de ingrijiri medicale cred( s-a dus de dimineata la apital sinla 16:30 era acasa) si are o entorsa de gradul 2 la genunchiul stang , o contuzie la urmarul stang si una la mana dreapta. Acum sunt foarte speriat , la ce sa ma astept ? Ce e de facut ?