avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Parasirea locului accidentului.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Parasirea locului accidentului.

Buna ziua, in data de 19.10.2019 , am stationat in fata unui magazin , pret de cateva secunde am stat in masina cautand ceva , dupa care am vrut sa ma dau jos , si am deschis usa( tin sa mentionez ca inainte ma asigurasem sa nu vina nimic si nu venea) in momentul cand am deschis usa am lovit un biciclist care s-a dezechilibrat si a cazut pe carosabil, m-am indreptat repede catre el , l-am ajutat sa se ridice si l-am intrebat daca are nevoie de ingrijiri medicale , daca doreste sa il transport la spital , acesta a refuzat , eu insa am insistat dar degeaba , ne-am strans mana si dansul a plecat, eu am mai ramas pret de cateva minute pe langa masina uitandu-ma dupa dansul sa nunpateasca ceva , poate se dezechilibreaza si cade iar, pe urma am intrat in magazin si am.plecat, a doua zis dansul s-a dus la spital si eu am fost contactat de politie. Mi s-a retinut permisul pentru 30 de zile sk mi s-a deschis dosar penal pentru vatamare si parasirea locului acvidentului, tin sa mentionez ca dansul nu a dat inca declaratie, are 1 zi de ingrijiri medicale cred( s-a dus de dimineata la apital sinla 16:30 era acasa) si are o entorsa de gradul 2 la genunchiul stang , o contuzie la urmarul stang si una la mana dreapta. Acum sunt foarte speriat , la ce sa ma astept ? Ce e de facut ?
Cel mai recent răspuns: Popescu andi , utilizator 21:47, 22 Octombrie 2019
Buna seara.Aveti nevoie de un avocat.
Ati gresit rau ca nu ati anuntat "accidentul" la Politie, bine ca nu trecea si o masina in acel timp cand s-a dezechilibrat ca atunci chiar era accident, ma rog asta este o alta poveste bine ca nu s-a intamplat asa dar oricum ati gresit ca nu ati anuntat evenimentul...
Permisul vi se retine pe toata durata procesului penal.
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii.
Cam cat dureaza un astfel de proces ? Aveti idee ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Permisul vi se retine pe toata durata procesului penal.
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii.

Nu exista un termen stabilit, de principiu, ar trebui sa fie unul rezonabil.
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Accident vatamare corporala biciclist cmedith cmedith Buna seara, am o situatie in care sunt implicat: fiind ora 17:40 afara este intuneric, drum neiluminat, plecam de la lucru si la intersectia cu drumul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala neamtzu neamtzu Buna ziua. Va cer sfatul in legatura cu un accident produs chiar ieri, din vina mea. Nu am acordat prioritate la iesirea dintr-o statie PetromV si am acrosat ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis fara pv sarah1985 sarah1985 Buna ziua. Intr-o intersectie, un prieten a accidentat un biciclist intrucat nu a acordat prioritate de dreapta. Ideea e ca i s-a luat permisul fara ca agentul ... (vezi toată discuția)