avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate CValentina

Activitate CValentina

Răspuns la discuția Contract de prestari servicii
Va multumesc! Totusi, inclusiv pe acest forum, in alte discutii similare, am vazut ca s-a mentionat (de catre consultanti) despre posibilitatea incheierii acestui contract, doar ca se punea accentul pe caracterul sau ocazional. De aici nedumeririle mele.
Buna seara! As dori sa intreb daca in cazul incheierii unui contract de prestari servicii intre o persoana juridica si o persoana fizica neautorizata, retinerea impozitului se face la sursa sau persoana fizica are datoria de a declara ulterior venitul prin intermediul Declaratiei Unice.
De asemenea, am inteles ca aceste contracte nu au caracter de continuitate. Prin urmare, as dori sa stiu daca se considera ca fiind continuitate incheierea unui contract de acest tip pentru o perioada de 2 luni, spre exemplu, si refacerea acestuia pentru inca o perioada similara, odata expirat termenul. Cu alte cuvinte, se poate colabora cu o persoana juridica in mod continuu (poate chiar pe parcursul unori ani), prin incheierea succesiva de contracte de prestari servicii, toate acestea pe perioada limitata? Va multumesc!