Bună ziua,
Vă prezint următoarea situație: sunt în concediu de creștere a copilului prelungit pe baza certificatului de handicap până la vârsta de 3 ani a acestuia. Întrebările mele sunt dacă reînnoim prelungirea concediului de creștere a copilului până la vârsta de 4 ani suma, pe care o primesc, se modifică sau nu, iar dacă mă voi întoarce la muncă înainte de vârsta de 4 ani a copilului mai pot beneficia de stimulentul de inserție . De asemenea, aș dori să vă întreb dacă certificatul de handicap se poate întrerupe sau anula înainte de a se expira.
Buna ziua ! Cei de la Wild fashion au tot incercat sa ma convingă sa nu returnez un produs (ba ca eu trebuie sa platesc, ba ca nu se merita șamd ). Mi-au zis ca nu e sigur că firma de transport va asigura returnarea in cele 14 zile calendaristice. Întrebările mele sunt: 1.daca eu azi am solicitat o cerere de returnare, insa curierul livreaza cu o zi de intarziere, este vina mea? Mentionez ca pe data de 28.07 se expira cele 14 zile de returnare.
2. Daca returnarea depășește termenul de livrare, sa zicem pachetul ajunge la ei peste o zi, atunci ce se intampla cu el? Ramane la ei produsul, iar eu fara bani?
Multumesc anticipat.
Bună ziua!
Sunt doctorand, în anul II și aș dori să-mi iau concediu de studii pentru redactarea tezei de doctorat.
Menționez că am anunțat unitatea de învățământ la care lucrez, dar m-am izbit de următorul motiv: nu pot fi plătită sau nu pot fi plătiți doi oameni în același timp.
Acest motiv mi se pare a fi unul provenit din sfera absurdului, mai ales că nu am găsit în nicăieri că nu aș avea dreptul să beneficiez de această oportunitate. Vă rog, dacă există o bază legală, să mi-o specificați și mie.
Mulțumesc anticipat!