avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, Vă prezint următoarea situație: sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, Vă prezint următoarea situație: sunt în concediu ...

Bună ziua,
Vă prezint următoarea situație: sunt în concediu de creștere a copilului prelungit pe baza certificatului de handicap până la vârsta de 3 ani a acestuia. Întrebările mele sunt dacă reînnoim prelungirea concediului de creștere a copilului până la vârsta de 4 ani suma, pe care o primesc, se modifică sau nu, iar dacă mă voi întoarce la muncă înainte de vârsta de 4 ani a copilului mai pot beneficia de stimulentul de inserție . De asemenea, aș dori să vă întreb dacă certificatul de handicap se poate întrerupe sau anula înainte de a se expira.
Cel mai recent răspuns: Consta16 , utilizator 16:09, 19 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primiti aceeasi indemnizatie.

Daca reluati activitatea inainte de vârsta de 4 ani a copilului , puteti beneficia de stimulentul de inserție
Vă mulțumesc.
Și dacă mă voi întoarce înainte de 4 ani, copilul nu mai primește aceeași alocație de handicap?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie si concediu crestere copil cu handicap cristisy cristisy Buna seara Am si eu o problema si o nelamurire in acelasi timp. Am nascut un baietel si am optat pentru ccc pana la 1 an. Acum baietel are 10 luni si a fost ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie in situatia prelungirii cic dupa activitate in munca lolevlad lolevlad Buna seara, Am revenit la servici inaintea implinirii varstei de 11 luni a copilului si am depus dosar (cu noua lege) de prelungire a CIC pana la 2 ani. Deci ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Cris D Cris D In septembrie copilul meu implineste 2 ani, in 22 august s-a emis un certificat de handicap pentru copil valabil.6 luni. Daca incep lucrul inainte de expirarea ... (vezi toată discuția)