De greseala sunt si eu constient. Acum nu am ce sa mai fac. Voiam doar sa stiu daca e normal sa dureze atat pana la proces si daca se poate sa aiba loc mai devreme.. In caz de vreo urgenta.
Spre exemplu nu mai stau mult in tara si nu stiu cum si ce o sa se intample daca are loc exact in momentul in care eu lipsesc. Au trecut deja 3 luni si nici acum nu am fost chemat.
Trebuie neaparat avocat?
Multumesc pentru raspuns oricum.
MarkKase777 a scris:
Buna ziua.Ati gresit ca a-ti continuat să conduceți.Nu trebuie să mai contestați nimic.Va sfătuiesc să va angajați un avocat.O sa fiti chemat la parchet,pentru a da declarații.
Slayerism a scris:
Buna ziua. Am sa fiu scurt si obiect.
Mi-a fost suspendat permisul 30 de zile dupa care mi-a fost data o dovada cu drept de conducere 15 zile.
Problema e ca eu am continuat sa conduc dupa ce a exipirat dovada si dupa 2 saptamani am fost prins.
Mi-a fost intocmit un dosar penal insa de 3 luni nu se aude nimic..
As putea contesta faptul ca dureaza prea mult procesarea dosarului?
Pentru ca atunci cand o sa fiu chemat si o sa dea sentinta indiferent care o fi ea iar trebuie sa astept...
Timpul asta pentru care astept cine e raspunzator pentru el? Pana la proces? As putea contesta? Sau exista vreo alta cale? Pentru a grabi procesul? Va rog..