Buna ziua. Am sa fiu scurt si obiect.
Mi-a fost suspendat permisul 30 de zile dupa care mi-a fost data o dovada cu drept de conducere 15 zile.
Problema e ca eu am continuat sa conduc dupa ce a exipirat dovada si dupa 2 saptamani am fost prins.
Mi-a fost intocmit un dosar penal insa de 3 luni nu se aude nimic..
As putea contesta faptul ca dureaza prea mult procesarea dosarului?
Pentru ca atunci cand o sa fiu chemat si o sa dea sentinta indiferent care o fi ea iar trebuie sa astept...
Timpul asta pentru care astept cine e raspunzator pentru el? Pana la proces? As putea contesta? Sau exista vreo alta cale? Pentru a grabi procesul? Va rog..
Buna ziua.Ati gresit ca a-ti continuat să conduceți.Nu trebuie să mai contestați nimic.Va sfătuiesc să va angajați un avocat.O sa fiti chemat la parchet,pentru a da declarații.
Slayerism a scris:
Buna ziua. Am sa fiu scurt si obiect.
Mi-a fost suspendat permisul 30 de zile dupa care mi-a fost data o dovada cu drept de conducere 15 zile.
Problema e ca eu am continuat sa conduc dupa ce a exipirat dovada si dupa 2 saptamani am fost prins.
Mi-a fost intocmit un dosar penal insa de 3 luni nu se aude nimic..
As putea contesta faptul ca dureaza prea mult procesarea dosarului?
Pentru ca atunci cand o sa fiu chemat si o sa dea sentinta indiferent care o fi ea iar trebuie sa astept...
Timpul asta pentru care astept cine e raspunzator pentru el? Pana la proces? As putea contesta? Sau exista vreo alta cale? Pentru a grabi procesul? Va rog..
~ final discuție ~