avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat 0,03 alcolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat 0,03 alcolemie

Buna ziua ! Am
Foat oprit de brigada rutieră mi sa pus fiola mi-a ieșit 0,03 alcolemeie am cerut proba de sânge și încă aștept rezultatele care ar trebuii sa vina 0 , după acest rezultata ce anume trebe sa urmez ca sa pot sa îmi
Recuperez permisul cât mai repede ??
Cel mai recent răspuns: eugenoctavian1968 , utilizator 12:32, 14 Februarie 2020
Probabil vi s-a deschis dosar de conducere sub influența băuturilor alcoolice și, dacă se confirmă că nivelul alcoolemiei se situează sub cel incriminat de lege, se va da ordonanță de clasare.
Abia apoi vă veți putea recupera permisul.
.
Am înțeles ! Și încă ceva ! Am primit acea dovada de 15 zile cu drept de conducere dar a expirat și rezultatele încă nu au venit ! Cum as putea sa grăbesc un pic procesul acesta ca sa pot obține mai repede rezultatul ??
Mergeți și faceți cerere de soluționare a cauzei, la Politia rutieră, dar ei au un ritm al lor, greu de schimbat!
Nu se poate sa merg sa plătesc analizele sa le obțin mai repede ?


Revin cu încă o întrebare ! Agentul de poliție a spus ca rezultatul analizelor trebe sa vina la ei , dar cât ar trebuința dureze acest proces casca fie trimis înapoi rezultatele ?

Alte discuții în legătură

Sunt din bucurești iar în concediu la munte, la un filtru local, ... eugenyuss1961 eugenyuss1961 Sunt din București iar în concediu la munte, la un filtru local, am fost testat cu etilotest marca ARUB 0865, rezultând 0,03 mg/l, aer expirat, apoi am ... (vezi toată discuția)
După rezultat 0,03 mg/l aer expirat la alcooltest în 12 august ... eugenyuss1961 eugenyuss1961 După rezultat 0,03 mg/l aer expirat la alcooltest în 12 august și 2 probe sânge lucrate de SML cu rezultat 0,00 g/l , în 31 august, Politia Rutieră ... (vezi toată discuția)
Cand incepe urmarirea penala? tyar tyar Buna! Va dearanjez cu niste intrebari,daca au mai fost puse ma scuzati.In esenta as dori sa stiu cand iacepe urmarirea penala cand esti depistat la alcooltest ... (vezi toată discuția)