avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... După rezultat 0,03 mg/l aer expirat la alcooltest în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

După rezultat 0,03 mg/l aer expirat la alcooltest în 12 august ...

După rezultat 0,03 mg/l aer expirat la alcooltest în 12 august și 2 probe sânge lucrate de SML cu rezultat 0,00 g/l , în 31 august, Politia Rutieră județeană mi-a comunicat că trebuie să contest în instanță PV de contravenție cu ,, Avertisment,,. Termenul de contestație a depășit 14 zile. Cum pot sa procedez pentru restituirea permisului de conducere?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:33, 6 Septembrie 2022
V-am spus inca din 14 august sa faceti contestatie, pentru a fi cu permisul in mina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt din bucurești iar în concediu la munte, la un filtru local, ... eugenyuss1961 eugenyuss1961 Sunt din București iar în concediu la munte, la un filtru local, am fost testat cu etilotest marca ARUB 0865, rezultând 0,03 mg/l, aer expirat, apoi am ... (vezi toată discuția)
Permis retinut alcool jdefootz jdefootz Am fost testat cu aparatul etilotest care a a indicat 0.16 mg/l, deoarece băusem doar un shot de tequila, am solicitat recoltarea probelor biologice, iar ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.14 mg/l alcool pur in aerul expirat PopescuCristian94 PopescuCristian94 Am fost oprit de Politia rutiera si testat cu aparatul etilotest , rezultatul fiind 0,14 mg/l alcool pur in aerul expirat. In data de 28 septembrie noul cod ... (vezi toată discuția)