avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Refuz trecere mentiuni/obiectii proces-verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Refuz trecere mentiuni/obiectii proces-verbal

Buna ziua,

In cursul zieli de astazi am traversat intr-un loc nepermis o sosea cu 4 benzi. Un echipaj de politie trecea cu masina in acest moment, mi-au facut semn sa ma opresc si au tras pe dreapta cu masina. Eu fiind constient ca am gresit, le-am inmanat actul de identitate si eram gata sa iau la cunostinta si sa semnez procesul verbal. In timpul in care unul din agenti completa procesul verbal, o alta persoana a traversat prin acelasi loc, celalalt agent l-a chemat, persoana respectiva i-a comunicat ca nu are act de identitate si agentul l-a lasat sa plece, fara alte intrebari. Evident, acest lucru nu mi s-a parut corect, si dupa ce au terminat de completat procesul-verbal, i-am rugat sa treaca la obiectii intamplarea de mai devreme inainte sa-l semnez. In acest moment, agentul de politie mi-a comunicat ca nu va trece nimic la obiectii, ca nu are nevoie de semnatura mea, efectiv mi-a aruncat inapoi actul de identitate, a inchis portiera de la masina si au demarat in tromba cu masina de politie de la locul intamplarii. Va rog sa-mi spuneti cum ar fi indicat sa procedez in aceasta situatie. Nu am nici o problema cu achitarea amenzii, imi asum greseala, dar nu mi se pare acceptabil comportamentul agentului si discriminarea de care a dat dovada.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 15:16, 7 Decembrie 2016
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa cautati un martor care sa fi vazut ca au refuzat sa scrie obiectiunile.
Este motiv de nuliyaye al P.V conform art.16 alin 7 din OG 2/2001.
Atacati PV in instanta in termenul legal.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum contest un proces verbal (contraventie rutiera pieton)? ioanm94 ioanm94 Buna ziua! Astazi am avut ghinionul sa primsc o amenda(97.5 RON) pe nedrept sau cel putin asa consider.In calitate de pieton am traversat o stada ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea organelor de politie rutiera Ofefei Ofefei In timp ce ma aflam in spatele masini mele, int-o curte din orasul Bragadiru, pe poarta a intrat o masina de politie care a oprit in fata mea si a colegului ... (vezi toată discuția)
Vinovat accident usor, nu am dat acceptul de despagubire pe rca ul meu imb imb buna ziua, am avut un accident usor pe o artera cu 2 benzi pe sens. aveam masina parcata pe banda 1. cand am vrut sa plec m-am asigurat - nu venea nimeni din ... (vezi toată discuția)