avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Activitate RazvanRaz

Activitate RazvanRaz

Salut, dupa cateva mail-uri scrise si un formular fake completat ( ca tot il cereau ) fara semnatura, doar prin e-mail am primit confirmare anularii abonamentului....acum sa vedem daca chiar e pe bune.

Evident mi-am anulat si cardul in timpul asta pentru siguranta.

Discuție Frauda website?
Buna ziua, am facut greseala sa nu verific si sa platesc online pe academic singles un abonament ieftin la inceput, 1 luna e 59 de lei cam asa. Dar in confirmatea de plata ma anunta ca o sa fiu "fortat" sa platesc in plus vrand nevrand, mult mai mult la urmatoarea plata, cam 300 de lei.

Evident, profit cat mai mult de timp si instant trimit mail serviciul clienti la ei ca vreau sa renunt, doar ca sa raspunda un robot cum ca in 3 zile imi vor raspunde.

Optiunea de dezabonare nu exista pe website dupa confirmarea platii.

Intrebarea mea este, daca ei nu raspund din timp si nu imi anuleaza abonamentul si continua sa factureze, nu pot depune o plangere impotriva lor? Ce se poate face?

La urma urmei ar ignora cererea mea depusa din timp cu dovezi clare de facturare.

Binenteles pasul urmator, maine poimaine, va fi sa blochez si sa inchid cardul dar sunt curios daca exista posibilitatea de a se evita asta.

Multumesc.

Edit: Am observat ca am postat in categoria gresita posibil. Daca se poate muta de catre moderaratori as aprecia. Scuzati deranjul.