Buna ziua, am facut greseala sa nu verific si sa platesc online pe academic singles un abonament ieftin la inceput, 1 luna e 59 de lei cam asa. Dar in confirmatea de plata ma anunta ca o sa fiu "fortat" sa platesc in plus vrand nevrand, mult mai mult la urmatoarea plata, cam 300 de lei.
Evident, profit cat mai mult de timp si instant trimit mail serviciul clienti la ei ca vreau sa renunt, doar ca sa raspunda un robot cum ca in 3 zile imi vor raspunde.
Optiunea de dezabonare nu exista pe website dupa confirmarea platii.
Intrebarea mea este, daca ei nu raspund din timp si nu imi anuleaza abonamentul si continua sa factureze, nu pot depune o plangere impotriva lor? Ce se poate face?
La urma urmei ar ignora cererea mea depusa din timp cu dovezi clare de facturare.
Binenteles pasul urmator, maine poimaine, va fi sa blochez si sa inchid cardul dar sunt curios daca exista posibilitatea de a se evita asta.
Multumesc.
Edit: Am observat ca am postat in categoria gresita posibil. Daca se poate muta de catre moderaratori as aprecia. Scuzati deranjul.
Se poate depune plangere impotriva lor, dar inca nu am dat peste nimeni care ar fi destul de curajos. Si nici su stiu cum se procedeaza... Insa suntem sute, mii de oameni infricosati de Be2 (adica Academic Singles sau OPG AG) si companiile de colectare creante care actioneaza in numele lui Be2. In Ungaria e un grup de aproape 4000 de oameni care au initiat actiuni juridice. Deci se poate, si ei sunt foarte informati, cred ca Be2 nu are cum sa castige in instante . Dar e nevoie de grupare, ca asa se vede si mai mult gravitatea eschrocheriei lor. (Adica e vorba de mii de oameni, deci sute de mii de euro!! De ex. de la mine compania germana de colectare creante cere 144.9 euro.)
Si cardul trebuie schimbat in cel mai scurt timp! De la mine nu au luat bani, pentru. prelungire abonament, poate ca banca mea chiar protejeaza bine conturile clientilor, dar mi-am schimbat cardul.