avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1833 soluții astăzi
Forum Activitate Lili69

Activitate Lili69

Răspuns la discuția Rezilierea unui abonament orange
Bună ziua! Revin la dumneavoastra cu răspunsul de la compania de telefonie-Acum nu au spus nimic despre taxă de reziliere însă,nu pot anula abonamentul....,,
Stimata doamna Balas,



Raspund solicitarii dumneavoastra referitoare la rezilierea abonamentului cu numarul 0745434877.



Va precizez ca am incercat sa va apelez telefonic, insa nu am reusit sa iau legatura cu dumneavoastra, drept urmare va transmit raspunsul pe aceasta cale.



In momentul de fata abonamenul mentionat mai sus mai are perioada contractuala pana la data de 25 iunie 2021.



Din verificarile efectuate pe contul dumneavoastra, abonamentul a fost prelungit in data de 22 mai 2019, cu acordul dumneavoastra.



In contextul celor de mai sus, din punct de vedere al denuntarii abonamentului permiteti-mi sa va reamintesc de faptul ca, in conformitate cu conditiile agreate de dumneavoastra, denuntarea acestuia se poate efectua la expirarea perioadei minime contractuale, cu acordarea unui preaviz scris de minim 30 de zile.



In cazul in care doriti sa renuntati la contractul de abonament inainte ca perioada minima contractuala sa fie incheiata, acestea se pot rezilia conform conditiilor contractule.



Detalii referitoare la denuntarea abonamentului puteti solicita oricand prin apel la Serviciul Clienti, numar de acces 300, unde reprezentantii nostri va vor oferi toate informartiile necesare cu privire la acest aspect.



Asadar, regret dar nu pot da curs solicitarii dumneavoastra de a rezilia abonamentul mentionat mai sus.



Va asigur ca sesizarea dumneavoastra a fost tratata cu seriozitate şi corectitudine, astfel incat nici o alta revenire pe aceeasi tema nu va modifica informatiile oferite.



In speranta ca informatiile oferite vor ajuta la clarificarea situatiei si ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie suplimentara prin intermediul Serviciului Clienti.



Cu stima,

Mirela Chivu""Multumesc pentru timpul acordat!O zi bună vă doresc!
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Taxele de reziliere sunt ILEGALE.
Indicati celui ce v-o cere ca va veti adresa instantei avand in vedere prevederile legii nr. 193/2000.

Răspuns la discuția Rezilierea unui abonament orange
Multumesc frumos pentru raspuns!
In octombrie 2017 am cumpărat un telefon la abonament Orange,durata contractului fiind de doi ani.Atunci mi s-a spus că,după 18 luni pot opta pentru o oferta ce costă mai puțin fara a fi prelungit abonamentul.In luna mai 2019 am găsit o ofertă cu un cost mai mic si am schimbat.Acum,la doi ani de la cumpărarea telefonului vreau să renunț la abonament dar să îmi păstrez numărul trecând la pre pay însă mi re cere o taxă de reziliere,este in regula asta dacă eu nu mai am nici o datorie de plătit? Multumesc anticipat!