avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Activitate Ejandor

Activitate Ejandor

Pe mine nu ma lasa site-ul sa intru, numai daca platesc ce nu am de gand sa fac. Din pacate banuiesc ca profilul sta activ...
Răspuns la discuția Frauda website?
Se poate depune plangere impotriva lor, dar inca nu am dat peste nimeni care ar fi destul de curajos. Si nici su stiu cum se procedeaza... Insa suntem sute, mii de oameni infricosati de Be2 (adica Academic Singles sau OPG AG) si companiile de colectare creante care actioneaza in numele lui Be2. In Ungaria e un grup de aproape 4000 de oameni care au initiat actiuni juridice. Deci se poate, si ei sunt foarte informati, cred ca Be2 nu are cum sa castige in instante . Dar e nevoie de grupare, ca asa se vede si mai mult gravitatea eschrocheriei lor. (Adica e vorba de mii de oameni, deci sute de mii de euro!! De ex. de la mine compania germana de colectare creante cere 144.9 euro.)
Si cardul trebuie schimbat in cel mai scurt timp! De la mine nu au luat bani, pentru. prelungire abonament, poate ca banca mea chiar protejeaza bine conturile clientilor, dar mi-am schimbat cardul.
Buna ziua, dupa plata sumei enorme (si eu am primit pliculetul la mine acasa, si mi-e frica) macar au sters contul la AcademicSingles? Am dat peste grupuri prin Facebook cu tema victime ale lui Be2, acolo am citit ca in ciuda faptului ca Academic Singles actioneaza in 15 tari in lume, in nici una inca nu au initiat procese juridice...