avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate SimonN

Activitate SimonN

Buna ziua, lucrez de o luna la o companie si vreau sa demisionez, sunt in perioada de proba(90zile). Conform art. 31,alin 3 din legea 53/2003 codul muncii pot notifica scris Admn. companiei, pentru incetarea contractului individual de munca Fara Preaviz? Sau exista vreo lege pentru Preaviz in timpul Perioadei de proba?
Dupa incetarea contractului indv. sunt obligat de a preda bunurile(masina, telefon, etc.)personal la firma daca aceasta este la o distanta mare de mine?
In cazul acesta pot beneficia de salariu pentru perioada muncita in ziua incetarii sau doar urmatoarea luna pe data specificata in contract.
Va Multumesc, O zi buna!
Bună ziua ieri(26.10.19) am făcut un examen de angajare(totul a ieșit ok). După ce am trimis Fișa firmei mi-au comunicat că Numele Societății/Locului de muncă este greșită (Datele facturării)
Întrebarea mea este dacă mă întorc cu fișa emisă de Medicina Muncii unde am obținut examenul de angajare, este posibilă schimbarea datelor de facturare(Numele Societății/Locului de muncă) sau trebuie să iau totul de la zero și să achit din nou Examenul De Angajare?