avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate lemot

Activitate lemot

Răspuns la discuția mansardare bloc, direct afectati
doar mansarda, se inalta podul actual cu 15 cm si astfel devine locuibil.
Răspuns la discuția mansardare bloc, direct afectati
Nu stiu de unde ati inteles ca proprietarii direct afectati au un drept un plus. Mansardarea profita intregului bloc, pentru ca e o masura de reabilitare termica si de scadere a unor costuri comune. Aveti si alt motiv decat uscatorul fix pe positia unde e acum pentru a refuza aceasta operatiune?


am o problema orecum asemanatoare in sensul ca noi vrem sa mansardam un pod deja existent, sa ridicam acoperisul cu ...15 cm. avem deja 50+1 , numai ca 1 vecin din 4 de la ultimul etaj se opune. motivul: ' nu vreau ca aia sa stea deasupra mea' . in acest caz imi trebuie neaparat acordul tuturor vecinilor de la ultimul etaj sau pt ca nu au motive intemeiate pot trece peste acordul vecinului cu pricina. consider ca e o chestie de invidie si rautate din partea lui. va multumesc
Buna ziua, locuiesc intr-un bloc cu 3 etaje + pod. eu impreuna cu un vecin vrem sa mansardam acel pod si oferim in schimb termo si hidro izolarea blocului, zugravire casa scarilor si multe altele. in urma sedintelor asociatiei de proprietari avem o majoritate simpla (50% + 1) de partea noastra. problema este ca 1 vecin de la ultimul etaj se opune mansardarii. ce se poate face in aces caz? stiu ca trebuie acordul tuturor vecinilor de la ultimul etaj. mentionez ca noi vrem sa luam in concesiune acest pod.