avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianaCiriblan

Activitate AdrianaCiriblan

Buna seara,ccaut un avocat pt a face apel . Deja am dat in judecată fostul concubin dar fără nici un rezultat bun. ( sa numai zic ca a durat foarte mult procesul ) azi sa afișat pronunțarea care spune ca a stabilit domiciliul Copilului la mn dar custodia este in continuare comuna . Menționez ca tatăl copilului nu la vazut de 2 ani , nu la ajutat cu nimic ( din contra , eu l-am ajutat pe el si am si dovezi ) . El este Arestat si condamnat pt trafic si consum de droguri . Eu am fost singura care sa implicat in creșterea si educatia copilului ( 8 ani ) eu ii plătesc școala , after-ul , excursiile , si tot ce tot ce tine de creșterea lui ( mancare , haine , “mofturile specifice vârstei lui , medical etc ) . adus foarte multe probe la dosar , conversații , video in care se vedea ca este foarte recalcitrant ba mai mult a avut un comportament neadecvat cu dna judecătoare ( ia vb urat si ia aruncat cu dosarul pe jos ) si cu toate astea tot nu mi-a acordat custodia definitiva . Va rog sa ma ajutați cu un sfat si un avocat bun . Multumesc ( sunt din bucuresti )