avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Caut un avocat bun pt apel custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Caut un avocat bun pt apel custodie copil

Buna seara,ccaut un avocat pt a face apel . Deja am dat in judecată fostul concubin dar fără nici un rezultat bun. ( sa numai zic ca a durat foarte mult procesul ) azi sa afișat pronunțarea care spune ca a stabilit domiciliul Copilului la mn dar custodia este in continuare comuna . Menționez ca tatăl copilului nu la vazut de 2 ani , nu la ajutat cu nimic ( din contra , eu l-am ajutat pe el si am si dovezi ) . El este Arestat si condamnat pt trafic si consum de droguri . Eu am fost singura care sa implicat in creșterea si educatia copilului ( 8 ani ) eu ii plătesc școala , after-ul , excursiile , si tot ce tot ce tine de creșterea lui ( mancare , haine , “mofturile specifice vârstei lui , medical etc ) . adus foarte multe probe la dosar , conversații , video in care se vedea ca este foarte recalcitrant ba mai mult a avut un comportament neadecvat cu dna judecătoare ( ia vb urat si ia aruncat cu dosarul pe jos ) si cu toate astea tot nu mi-a acordat custodia definitiva . Va rog sa ma ajutați cu un sfat si un avocat bun . Multumesc ( sunt din bucuresti )
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2019
AdrianaCiriblan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:30, 29 Octombrie 2019
In forum nu se fac recomandari.

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut un avocat in bucuresti care ma poate ajuta pentru depunerea ... danxvaly1 danxvaly1 Caut un avocat in Bucuresti care ma poate ajuta pentru depunerea dosarului la legea 154 din 2020 privind copii deportatilor politici.Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa dau în judecata statul roman deoarece consider ... Elenarbc Elenarbc Buna ziua! Doresc sa dau în judecata Statul Roman deoarece consider ca-mi sunt incalcate drepturile privind suma ce ar trebui sa o primesc ca indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Solicitare avocat pt. divort! o prietena cauta un avocat pt divort ... danutza33 danutza33 Solicitare avocat pt. divort! O prietena cauta un avocat pt divort la un pret decent. Nu exista partaj, e un copil minor la mijloc dar s-a decis deja ... (vezi toată discuția)