avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Solicitare avocat pt. divort! O prietena cauta un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Solicitare avocat pt. divort! O prietena cauta un avocat pt divort ...

Solicitare avocat pt. divort!

O prietena cauta un avocat pt divort la un pret decent.
Nu exista partaj, e un copil minor la mijloc dar s-a decis deja intre cei 2 parteneri custodie comuna si faptul ca minorul va locui cu mama, insa tatal se opune si i s-a spus ca procedura va dura intre 6 luni si 2 ani. Initial i s-a cerut onorariul de 2500 lei iar ulterior s-a marit peste noapte la 3000, cu optiunea de a creste in functie de complicatii. Prietenei nu i se pare corect si vrea sa renunte la acest avocat inainte sa inceapa procedura. Rog avocatii care sunt interesati de aceasta speta sa trimita un mesaj si un onorariu. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:10, 30 Mai 2021
In forum nu se fac recomandari.

Puteti alege dvs un avocat din lista consultantilor inscrisi pe Forum
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau alegeti din tabloul avocatilor din Romania aflat pe site-ul Uniunii Naționale a Barourilor din România
[ link extern ]
Sa ziceti de unde e prietena, la ce judecatorie se va judeca, ca daca e cineva interesat sa va contacteze in privat.
Pt ca tatal nu e de acord, da, va dura ceva si costurile sunt pe masura.
Aceste costuri insa, se vor recupera sub forma cheltuielilor de judecata daca va castiga procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un avocat, cum îl aleg? bună ziua, am nevoie de ... btraian btraian Am nevoie de un avocat, cum îl aleg? Bună ziua, am nevoie de un avocat și nu știu cum îl aleg de aici. Cum îl abordez? Cum se poate discuta, doar la ... (vezi toată discuția)
Caut avocat braila recalcularea pensiei... valentinkiperi valentinkiperi Buna ziua, Va rog să-mi recomandați un avocat cu experiență si specializat in dreptul muncii din Braila. Ma intereseaza sa inaintez un dosar pt o ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, un avocat în bucurești pentru legislație ... Alexandruanton02@gmail.com Alexandruanton02@gmail.com Bună dimineața, un avocat în București pentru legislație internaționala legata de un divorț pronunțat în România, și pensie alimentara în avans în ... (vezi toată discuția)