avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate Mioaraariton

Activitate Mioaraariton

Răspuns la discuția Vânzare auto- fiscal
Nu am încheiat niciun act, pur și simplu nu am mai dat de ei după ce au luat mașina, ulterior am aflat ca mașina este înscrisă ceea ce înseamnă ca au scos fiscal nasol, nu am făcut niciun contract de vânzare cumpărare... practic eu am luat bani ei au luat mașina și la revedere nu am mai dat de ei sa îmi dea actele sa scot fiscalul și sa facem vânzare cumpărare.
Am vândut o mașina și urma sa ii scot fiscalul, asta la începutul lui 2019, am vândut-o printr-un intermediar și tot m-am rugat de el sa îmi dea actele sa i scot de la fiscal... acuk respectivul e la pușcărie nu dau de el iar aia care au cumpărat mașina și-au înmatriculat-o cu fiscal nasol, cum sa fac eu sa scap de impozitul mașinii? Practic am impozitul pe 2019 de plata dar mașina era vândută in 2019, deci și ei plătesc impozit și eu. Dacă plătesc impozitul asta scap de ea sau ce trebuie sa fac sa scap de mașina? Sa ii dau in judecată nu pot ca nici nu știu cum ii cheamă sau cum sa dau de ei
Buna ziua! Problema mea este următoarea, dețin o societate comercială, am avut control de la poliția locală și eu nu aveam acord de funcționare, nici nu știam ca am nevoie, in fine, mi-au explicat domnii ce demersuri trebuie sa fac și foarte frumos mi-au zis ca îmi da amenda minima 2000 de lei cu plata in 15 zile 1000 RON, bun, eram 4 persoane acolo domnii in fata ne-au zis de amenda minima. Am mers apoi la posta cu hârtia și am plătit 1000 RON, greșeală maxim a fost ca nu am citit procesul verbal, și așa m-am trezit peste o luna cu somație de plata Amanda maxima 20.000 RON. Deci indignarea mea este ca m-au mințit in fata iar pe foaie au trecut 20.000 eu la posta ammplatit 1000 RON funcționara nu mi-a zis nimic chiar nu am citit de loc din o prostie maxima a mea. Acum cum sa fac sa contest aceasta amenda sau nici nu știu. M-au lucrat pe fata eu cu toată baza in vorbele lor am plătit jumătate din amenda minima dar ei pe foaie am trecut amenda maxima profitând de naivitatea mea. Sunt o tânăra ce mi-am deschis o afacere in încercarea de a supraviețui in România și ei vin din start și s-ar cu amenda maxima....