Am vândut o mașina și urma sa ii scot fiscalul, asta la începutul lui 2019, am vândut-o printr-un intermediar și tot m-am rugat de el sa îmi dea actele sa i scot de la fiscal... acuk respectivul e la pușcărie nu dau de el iar aia care au cumpărat mașina și-au înmatriculat-o cu fiscal nasol, cum sa fac eu sa scap de impozitul mașinii? Practic am impozitul pe 2019 de plata dar mașina era vândută in 2019, deci și ei plătesc impozit și eu. Dacă plătesc impozitul asta scap de ea sau ce trebuie sa fac sa scap de mașina? Sa ii dau in judecată nu pot ca nici nu știu cum ii cheamă sau cum sa dau de ei
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este obligatoriu sa furnizati date relevante
Daca ati vandut vehicul,aveati obligatia sa depuneti la intocmirea formalitatilor de instarinare vehicul certificatul fiscal
Ce document ati incheiat la instrainarea vehiculului?
Reveniti cu precizari
Nu am încheiat niciun act, pur și simplu nu am mai dat de ei după ce au luat mașina, ulterior am aflat ca mașina este înscrisă ceea ce înseamnă ca au scos fiscal nasol, nu am făcut niciun contract de vânzare cumpărare... practic eu am luat bani ei au luat mașina și la revedere nu am mai dat de ei sa îmi dea actele sa scot fiscalul și sa facem vânzare cumpărare.
Radiere auto
Borismxm
Buna ziua. Vin si eu cu o problema. Am vandut un autoturism unei persoane care mi-a cerut sa il aman cu trecerea pe nume, ulterior el a vandut autoturismul mai ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta
ciorax
Buna seara. Pe data de 19 februarie am vandut masina personala.
Am fost la un birou de contracte cu noul propietar, s-au facut contractele vanzare ... (vezi toată discuția)