Buna seara. Pe data de 19 februarie am vandut masina personala.
Am fost la un birou de contracte cu noul propietar, s-au facut contractele vanzare cumparare.
Cel de la birou de contracte, mi-a spus ca nu mai este nevoie sa trec in talon instrainat catre .. ca dupa 90 de zile propietarul este obligat sa inscrie masina si risca amenzi urate.
Am fost la taxe si impozite si am scos-o din evidenta de la mine.
Intrebarea mea este: ce pot face pentru nu primi amenzi, poate domnul nu o inmatriculeaza,circula cu asigurarea mea sau o vinde mai departe.
Tin sa spun ca itpul masinii expira pe data de 17 luna aceasta.
Ce pot sa fac sa ma feresc de probleme acestea?
Sunt frecvente cazurile in care vanzatorul bunului mobil la interval dupa instarinare vehicul se trezeste cu amenzi din tara sau chiar din strainatate
Pentru a indeparta situatii neplacute,pouteti informa oficial SPR evidenta auto si CNAIR ca nu mai sunteti proprietarul de fapt si de drept al vehiculului cu datele de identificare X ,vehicul care a fost tranzactionat la data Y numitului Z
Vanzare autoturism
costyrzv
Buna ziua, am vandut un autoturism in decembrie 2019, mașina mi a fost plătită partial, urmand sa mi se ofere restul sumei mai tarziu, o suma de bani nu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto
LidiaStoicu
Imi puteti da un exemplu de cerere pentru radierea unui autoturism din circulatie?
Am vandut acum 4 ani un autoturism,am facut contract,actele originale le-am ... (vezi toată discuția)