avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare autoturism

Buna ziua, am vandut un autoturism in decembrie 2019, mașina mi a fost plătită partial, urmand sa mi se ofere restul sumei mai tarziu, o suma de bani nu foarte mare, fiind un prieten am avut incredere si nici in momentul de fata nu am primit nimic. Am facut contractul de înstrăinare-dobandire si am scris instrainat pe talon,dar cartea de identitate este la mine si autoturismul este pe numele meu la autoritatea fiscala. In momentul de fata nu mai dau de persoana respectivă de aproape o luna si nu stiu ce sa mai fac, eu răspund de tot ce face cu masina si sa dormi sa găsesc o solutie sa recuperez banii sau mașina.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:05, 18 Mai 2020
Ce fel de contract de instarinarea ti incheiat?
Normal in baza contractului d evanzare cumparare vehicul,aveati dreptul sa radiati auto d epe rolul dv fiscal
Pentru a indeparta eventuale situatii neplacute informati oficial atat SPR evidenta auto cat si CNAIR ca de la dataX nu mai sunteti proprietarul vehiculului cu datele de identificarea YYY care a fost tranzactionat la data AAA catre numitul BBB
Puteti notifica ofiicial cumparatorul auto sa achite integral suma convenita -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta ciorax ciorax Buna seara. Pe data de 19 februarie am vandut masina personala. Am fost la un birou de contracte cu noul propietar, s-au facut contractele vanzare ... (vezi toată discuția)
Radiere masina de la politie arni83 arni83 Buna ziua, In luna septembrie 2015 am vandut o (epava -masina catalogata ca dauna totala) catre o persoana din iasi. Am facut contract de vanzare - cumparare ... (vezi toată discuția)
Radiere auto LidiaStoicu LidiaStoicu Imi puteti da un exemplu de cerere pentru radierea unui autoturism din circulatie? Am vandut acum 4 ani un autoturism,am facut contract,actele originale le-am ... (vezi toată discuția)