avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere auto

Buna ziua. Vin si eu cu o problema. Am vandut un autoturism unei persoane care mi-a cerut sa il aman cu trecerea pe nume, ulterior el a vandut autoturismul mai departe. Detin doar cartea masinii, nu am nici contract de vanzare-cumparare. Cum pot sa radiez masina in aceste conditii? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:07, 14 Noiembrie 2018
Contactati SPR evidenta auto si in baza datelor de identificare vehicul incercati sa identificati detinatorul vehiculului
Ati gresit ca ati inteles sa instarinati vehiculul fara parcurgerea procedurii legale de vanzare cumparare,riscati sa primiti amenzi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina Adrian ats Adrian ats Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Ce pot face sa radiez din circulatie o masina vanduta pe cel care a cumparat-o a vandut-o mai departe si cel din ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta fara contract de vanzare cumparare Iuliadenisa997 Iuliadenisa997 Buna! Anul trecut am vandut o masina fara insa sa fac contract de vanzare cumparare. Problema este ca am dat si actele masinii ramanand doar cu copiile fara sa ... (vezi toată discuția)
Radiere auto LidiaStoicu LidiaStoicu Imi puteti da un exemplu de cerere pentru radierea unui autoturism din circulatie? Am vandut acum 4 ani un autoturism,am facut contract,actele originale le-am ... (vezi toată discuția)