avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina vanduta fara contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina vanduta fara contract de vanzare cumparare

Buna! Anul trecut am vandut o masina fara insa sa fac contract de vanzare cumparare. Problema este ca am dat si actele masinii ramanand doar cu copiile fara sa stiu cauzele. Imi doresc doar sa nu mai fie pe numele meu sau sa o radiez. Intrebarea mea este: cum as putea rezolva aceasta situatie,cam cat ar costa si cat ar dura tot acest proces? Multumesc pentru eventualele raspunsuri
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
Iuliadenisa997, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:43, 10 Noiembrie 2019
Daca cunoasteti detinatorul vehiculului,contactati-l in vederea perfectarii documentelor de vanzare cumpare auto
Nu cunosc detinatorul. Nu stiu unde se afla sau la cine este.
Va confruntati cu situatie delicata in conditiile in care ati instarinat bun mobil fara parcurgerea procedurii legale
In conditiile in care nu cunoasteti datele de identificare detinator auto,situatia se complica
desfasurati demersuri pentru aflare date de identificare detinator auto
Este situatie delicata deoarece in evidenta fiscala si la politie dv figurati drept proprietar si puteti sa va confruntati cu situatii neplacute,amenzi,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto Borismxm Borismxm Buna ziua. Vin si eu cu o problema. Am vandut un autoturism unei persoane care mi-a cerut sa il aman cu trecerea pe nume, ulterior el a vandut autoturismul mai ... (vezi toată discuția)
Radiere auto LidiaStoicu LidiaStoicu Imi puteti da un exemplu de cerere pentru radierea unui autoturism din circulatie? Am vandut acum 4 ani un autoturism,am facut contract,actele originale le-am ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina Dodo73 Dodo73 Cum radiez masina după ce am vândut o fără a face act de vanzare cumpărare?Trebuia ulterior sa le semnam si nu mai răspunde la tel. Banii am luat dar nu ... (vezi toată discuția)