Cum radiez masina după ce am vândut o fără a face act de vanzare cumpărare?Trebuia ulterior sa le semnam si nu mai răspunde la tel. Banii am luat dar nu mai dau de persoana care am vândut masina. Urmă sa facem contract ulterior peste câteva zile . Mentionez ca nu am nici o dovada cu vreun act la persoana căruia i am dat masina, nu stiu cum il cheamă, ce pot sa fac ? Cum pot sa recupar actele sa o pot radia ? Plus ca mi a venit si amenda de rovinieta care am plătit o eu bineinteles. Ma puteti ajuta?
Solutionarea situatiei cu care va confruntati implica procedura complexa
Sunt mai multe variante de solutionare
Initial sesizati oficial SPR evidenta auto ca nu mai sunteti proprietarul de fapt si de drept al vehiculului si solicitati darea in urmarire a vehiculului cu datele de identificare din CIV si obligarea detinatorului sa parcurga procedura legala de achizitie bun mobil
Radiere auto
Borismxm
Buna ziua. Vin si eu cu o problema. Am vandut un autoturism unei persoane care mi-a cerut sa il aman cu trecerea pe nume, ulterior el a vandut autoturismul mai ... (vezi toată discuția)
Radiere masina
Adrian ats
Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Ce pot face sa radiez din circulatie o masina vanduta pe cel care a cumparat-o a vandut-o mai departe si cel din ... (vezi toată discuția)