Am consultat un avocat dupa ce am fost refuzat la primarie dar el a spus sa gasesc un motiv pentru care nu am putut preda dosarul in timp. Nici el nu stia care este un motiv cu care tribunalul da curs procesului.A spus ca cineva din Vlahita a gastigat un asfel de proces dar nu stie care era motivul cu care tribunalul a acceptat cerea de restituire atunci eu de unde sa stiu:D
Am auzit ca aceste procese sunt gratuite trebuie platit numai avocatul este adevarat?
Multumesc!
Din punct de vedere financiar merita pentru ca daca primesc inapoi terenul este foarte valoros pentru ca se poate construi pe ea si este aproape de centru orasului. Dar nu stiu daca merita din punct de vedere al reusitei procesului daca pot sa pierd procesul chiar daca si primaria a apreciat ca am dretul la acest teren numai ca am intarziat cu dosarul.
Eu sunt din Miercurea Ciiuc si am avut o casa care a fost preluat in mod abuziv de catre stat. Am aflat tarziu despre legea 10/2001 dar la primarie au spus sa depun dosarul si consilierii o sa decide sa accepte sau nu. In final dosarul meu a fost respins. Intrebarea mea ar fii ca exista sau nu posibilitatea unui proces impotriva primariei sau a statului pentru recuperarea terenului pentru ca imobilul a fost demolat.
Multumesc