avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Activitate desiress

Activitate desiress

buna seara, nu am stiut pana acum de acest forum, si sunt tare bucuroasa mai ales..daca cineva imi va raspunde la intrebarile care ma framanta de ceva vreme..
bunica mea a murit acum o saptaman, iar cei 6 copiii ai ei vor sa ii vanda casa. in curte cu ea stau 3 din ei, iar ceilalati 3 la cateva case distanta. bunica nu are decat o chitanta la casa, nu exista acte..doar taxele de impozit ale casei..care sunt platite de mama mea( una din fiicele bunicii). am uitat sa remarc ..in curte este o singura casa..cu intrari separate pentru fiecare familie. 4 din copiii bunicii vor sa vanda casa, fara accordul celorlalti 2. nu sa facut nici macar succesiunea, ei deja au un avocat..ce se poate face in situatia asta? pot vinde casa fara accordul tuturor? cat este valabila succesiunea? este adevarat ca daca nu te prezinti la succesiune intrun anumit interval de timp pierzi dreptul la casa? care ar fi etapele corecte..si ce se poate face in acest caz? va sunt tare recunoscatoare astept raspuns. multumesc