Buna seara,
Am înțeles. Deci cel mai ok este distribuirea acestora pe mail-ul intern. Deocamdată, pe mail-ul intern, sunt create doar conturi cu acces comun pentru secții.
Adică , secția de Neurologie, are un cont de mail. Însă, accesul la mail este deschis pentru cei din secție, fiecare sau aproape fiecare angajat în secția respectiva, poate sa acceseze contul de mail. De aceea, am refuzat și am spus că nu este ok, ca fluturașii de salarii sa fie trimis pe acel mail, având acces foarte multe persoane.
Într-un final, s-a decis să fie trimiși pe mailul personal.
Cum ați spus și dumneavoastră, serverele de mail sunt externe , gen yahoo sau gmail.
O să transmit mai departe acest lucru, deși, nu știu dacă or sa renunțe la ideea inițială de a avea un mail extern.
Vă mulțumesc frumos !
Mulțumesc de răspuns.
Am avut o discuție cu mai mulți membri și am ajuns la concluzia că trebuie să facem și să se trimită la fiecare în parte.
Buna ziua!
Lucrez la birou Runos, spital. Avem o colega coordonatoare, care a propus sa se trimită fluturașii de salarii pe mail la asistentul șef, cel care îi ridica personal pentru toti membrii secției respective. După propunere, ~70% din angajați, vor fluturașul de salariu pe mail personal și nu la asistentul șef. S-a spus că , asistentul șef v-a primi documentul .pdf parolat , pentru că la mail-ul secției au foarte multe persoane acces și de aceea s-a ales sa se paroleze. Problema este că, mai mulți angajați susțin că se încalcă drepturile GDPR și că nu vor sa se trimită la asistentul/medicul șef pentru că o alta persoana poate copia documentul respectiv pentru a sustrage datele, chiar daca este parolat.
Eu o să fiu responsabil cu trimiterea fișierelor .PDF pe mail-ul secției și nu vreau să apară probleme. Eu am spus că s-au grăbit cu această decizie, pentru că s-a creat puțin...haos.
Întrebarea mea este următoarea:
- se pot trimite fluturașii de salarii la 50 angajați pe mailul sectiei, chiar dacă fișierul este parolat și doar asistentul șef sau medicul sef o să aibă parola, pentru a printa fluturașii pe sectie!?
Vă mulțumesc frumos!
Buna ziua.
Multumesc frumos!
Buna ziua.
Dupa zile lungi de intrebari si fara un raspuns clar. In urma cereri catre Managerul Spitalului , am fost apelat.
Respectiva persoana care sustinea pana in momentul cand am lasat cererea catre Manager si probabil au fost unele discutii interne, mi-a transmis ca defapt trebuie sa imi faca Medicul sef de sectie/laborator un referat ca indeplinesc conditiile si nu trebuie sa astept peste cele 6 luni. Insa pana in acel moment a pus diferite motive la mijloc. Nu am contrat pe durata nedeterminata sau nu am 6 luni dupa ce s-a incheiat CIM pe durata nedeterminata desi la colega biolog , s-a putut chiar daca era in perioada pandemiei, chiar daca nu a avut CIM pe durata nedeterminata, chiar dupa 6 luni de la inceperea activitatii.
Am anuntat Medicul sef si mi-a spus sa discutam cu o alta persoana din conducere care este cu unele decizii... Cand am fost a doua zi in birou, persoana respectiva mi-a spus de cum am intrat :
`aaa, vezi ca ai lasat cererea, dar la tine nu se poate!`
Iar in urma unor discutii si cand i-am spus ca se poate nu e ok asa, chiar si cea care se ocupa de dosare a spus ca se poate dar dupa mult timp, si-a schimbat putin atitudinea si mi-a spus clar :
`pai da, asa este , dar daca facem la tine, trebuie sa facem la toti`.
Drept urmare mi s-a spus clar ca nu si de o alta persoana in urma discutiilor avute despre cele intamplate , aceasta mi-a spus ca nu vor sa schimbe salariile pentru ca dau prea multi bani si nu vor.
Problema am avut-o si cu adeverintele de vechime, care abia dupa 4 luni le-au luat in considerare dupa ce s-a spus ca o sa ii dau in judecata ca nu vor si au spus ca defapt nu le gaseau. Dar dupa ce am spus ca ne vedem in instanta , s-a rezolvat.
As avea 2 intrebari daca se poate sa ma ajutati.
-Ce pot face in cazul acesta?
-Fiind registrator medical, sporul de laborator este calculat la salariu mic si nu la salariu de baza. Este inca o dilema pentru ca unii au sporul la salariu de baza si celalalti la incadrarea cea mica. Dar asta nu ar fii o problema, vreau sa rezolv cu CIM-ul intai.
Multumesc frumos!
Nu știu cum și ce face , dar nu cred că are postul bun sau nu vrea.
La o colega care era tot debutant , biolog , i-a făcut promovarea chiar daca nu a avut contract pe perioada nedeterminata
I-a spus că are peste 6 luni. Și eu când am fost , mi-a spus cele de mai sus.
Mulțumesc și vă informez in urma viitoarelo
r discuții despre.
Vă salut!
Am înțeles. Luni o să ajung sa discut cu respectiva și încerc sa rezolv situația.
Mulțumesc frumos!
Vă salut!
Mulțumesc pentru răspuns. Sunt angajat pe aceeași funcție din octombrie 2020. Până la noul contract , respectiva persoana mi-a spus că promovarea o face când am c.i.m pe perioada nedeterminata. Acum având c.i.m pe perioada nedeterminata , mi-a spus că să treacă 6 luni.
Durata este.
Va salut!
Am intrebat responsabilul cu contracte, avem c.i.m. nou.