avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Activitate Razvanbontea

Activitate Razvanbontea

Răspuns la discuția Teren cu mostenitori necunoscuti
as fi dispus si sa cumpar terenul de la mostenitori ( daca mai sunt in viata), dar nu stiu cum sa dau de ei. Au trecut totusi 60 -70 ani de la ultima inscriere in cartea funciara
Răspuns la discuția Teren cu mostenitori necunoscuti
Buna ziua. Am fost la primarie si nu apare pe statul roman. Daca era pe statul roman este mai usor de cumparat.
Vechii proprietari au zis ca sunt de acord sa imi dea dovada achitarii impozitului aferent, dar nu sunt de acord sa imi fac un act de vanzare cumaprare pentru terenul din spate.
Buna tuturor. Am cumparat o casa cu 4 ari de teren. In continuarea terenului meu, mai sunt 10 ari pe care proprietarii dinainte l-au folosit fara sa aiba niciun document, ba chiar mai mult de la cine am cumparat a platit 17 ani impozit pe baza unei declaratii pe proprie raspundere ( am dorit sa continuu si eu plata impozitului, dar nu mai este posibil).
Terenul din spate , nu mai are alt acces, decat prin terenul meu.
De proprietarii terenului din spate nu se mai stie nimic din anii '50, Cum as putea sa fac, sa dobandesc ?
Mai este nevoie de plata taxei judiciare de timbru ( trecuta la litera C) si la nota este specificat sa atașez și o copie CF( ma gândesc că pot să folosesc unul mai vechi dacă nu specifica sa fie actualizat)

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
La niciun act.
Probabil ca mai este si alta cerinta.

Am primit o comunicare sa depun următoarele acte: ( după : nu mai este trecut nimic).