Buna tuturor. Am cumparat o casa cu 4 ari de teren. In continuarea terenului meu, mai sunt 10 ari pe care proprietarii dinainte l-au folosit fara sa aiba niciun document, ba chiar mai mult de la cine am cumparat a platit 17 ani impozit pe baza unei declaratii pe proprie raspundere ( am dorit sa continuu si eu plata impozitului, dar nu mai este posibil).
Terenul din spate , nu mai are alt acces, decat prin terenul meu.
De proprietarii terenului din spate nu se mai stie nimic din anii '50, Cum as putea sa fac, sa dobandesc ?
Buna ziua,
Doar printr-o uzucapiune de peste 30 de ani inceputa de cei care v-au vandut terenul actual daca sunt deacord sa va inmaneze un act de vanzare cumparare si pentru acel teren aratand ca ei au platit impozitul si va vand dumneavoatra.
Discutati inainte cu primaria. S-ar putea sa fi fost trecut in proprietatea ei.
Buna ziua. Am fost la primarie si nu apare pe statul roman. Daca era pe statul roman este mai usor de cumparat.
Vechii proprietari au zis ca sunt de acord sa imi dea dovada achitarii impozitului aferent, dar nu sunt de acord sa imi fac un act de vanzare cumaprare pentru terenul din spate.
as fi dispus si sa cumpar terenul de la mostenitori ( daca mai sunt in viata), dar nu stiu cum sa dau de ei. Au trecut totusi 60 -70 ani de la ultima inscriere in cartea funciara
Buna seara,
Aflati de la primarie cine au fost vecii proprietari si adresati-va Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date, str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti solicitand ajutor.
Va sfatuiesc sa solicitati ajutorul unui avocat care sa va descurce in hatisul legal.