Multumesc frumos.....chiar acum ma duc la ITM sa mai depun o cerere pentru eliberarea carnetului de munca.............poate s-a gasit intre timp:giggle: daca nu sa-mi dea raspuns in scris ca nu se gaseste.
Am citit si decretul respectiv mersi...acu sa vad ce rezolv........Va trin la curent
Buna ziua tuturor! In urma unei cereri depusa la ITM Botosani pentru o copie dupa cartea de munca am aflat cu stupoare ca aceasta nu exista desi a fost predata sub semnatura si stampila ITM de catre angajator catre un referent al ITM Botosani care la momentul respectiv se ocupa de societatea la care lucrez. In prezent respectiva persoana nu mai lucreaza la ITM iar cartea mea de munca nu este de gasit pe nicaieri. In momentul in care am cerut un raspuns mi s-a spus ca trebuie sa o declar EU pierduta si sa aduc acte doveditoare de la toate locurile de munca precedente pentru a-mi putea reface cartea de munca. Avand in vadere ca nu am pierdut-o nici eu, nici angajatorul, nu mi se pare normal, mai ales ca fostul loc de munca a fost in Iasi iar societatea respectiva nu mai exista. Ce ma sfatuti sa fac in acest caz?
Va multumesc anticipat.