Care sunt consecintele incalcarii unui ordin de restrictie de catre ... cine alta decat tocmai victima? in ce sens? in sensul ca trimite in mod repetat sms uri asa zisului afresor....
Instanta a decis ca programul de vizita al minorului sa fie cel specificat mai sus; insa nu a fost respectat absolut deloc, incalcandu se astfel un ordin judecatoresc....
Buna ziua!
Am nevoie de sfatul dvs intr un caz destul de complicat, si anume: in cadrul unui proces de divort cu minori, finalizat - sentinta a ramas definitiva si irevocabila -, parata a declarat urmatoarele "Dle judecator am ajuns pe o cale amiabila ca la sfarsitul fiecarei luni, ultimul week-end, sa ii dau copilul sa il vada in Spania, iar la data de 1 august 2013, pe cheltuiala mea, ii aduc copilul in vacanta, in Romania si il las pe perioada 1 august 2013 - 31 august 2013, la domiciliul lui (al tatalui), dar vreau sa am relatii telefonice cu tatal copilului."
Nu s-a stabilit nici un detaliu cu privire la custodie...
Problema este ca parata nu s-a prezentat cu minorul in Romania la data specificata in declaratie!!! Deci, a incalcat un ordin judecatoresc!!! Ce demersuri ma sfatuiti sa fac mai departe???
Va multumesc!